TwitterRssFacebook
CONTACT

Restaurant French Bakery

 Restaurant French Bakery situat intr-o zona centrala, este un mic restaurant cu bucatarie frantuzeasca bine facuta. Un bistro modern în centrul Bucureştiului, un concept avangardist în care noua cuisine contemporană franceză este la înălţime. O gamă fină de preparate autentice realizate după reţetele tradiţionale ale artizanilor francezi, o paletă de gusturi şi texturi reînnoite permanent.

La Restaurant French Bakery chiar daca te duci pentru pranz sau cina, poti alege intre tarta cu magret de canard si french salad, steak frites si le pied de cochon sau cheesecake citron si un moelleux au chocolat la desert, toate insotite de o selectie fina de vinuri romanesti, frantuzesti sau din new world.

Nicolae Golescu nr. 17
Tel. 021-310 33 02
www.frenchbakery.ro
info@frenchbakery.ro

 

Restaurant French Bakery

1 Comment

  1. French Bakery Restaurant – Nume frantuzesc, obiceiuri balcanice
    Am mancat acolo saptamana trecuta – mancarea a fost ok, nici rea, nici excelenta. La final dupa plata cu cardul, colegul meu care a platit avea nevoie de haina pt. a lua din buzunar cash pt. bacsis. Si aici ospatarul ne-a adus aminte sa suntem in Romania: ingrijorat ca plecam si ramane fara bacsis a tinut sa ne atraga atentia pe un ton ingrijorat si ferm ca serviciul nu a fost inclus in nota. Trecusem cu acesta vizita peste experienta unor prieteni care cu vreo 6 luni in urma au primit bauturi expirate in acelasi loc. French Bakery – never again.

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *