Kunnai e un restaurant tailandez bazat pe bucatarie contemporana, si e amplasat foarte convenabil in inima Bucurestiului, pe strada Copilului, nr. 6, cu fata spre un linistit si frumos parc pentru copii. O parte ascunsa a Thailandei moderne in mijlocul Europei de est, Kunnai va ofera o varietate complexă de mancaruri thailandeze, pregatite si aranjate…… Continuă lectura Restaurant Thailandez Kunnai – thai food
Categorie: Restaurante Thailandeze
Restaurante thailandeze
Bucataria thailandeza combina 5 gusturi (iute, acru, dulce, sarat, amarui) in amestecuri uimitoare de arome, adaugand intotdeauna condimente proaspete (coriandru, lemongrass, busuioc, menta, usturoi, ghimbir, muguri de soia). Nu lipsesc chilli (5 soiuri), ardeiul iute si piperul alb si negru. Preparatele sunt deosebit de sanatoase, fiind in principal realizate din legume si orez, cu portii mici de carne. Multe din preparatele thailandeze au fost influentate de bucatariile tarilor vecine (Laos, Burma, China sau India). Broccoli, bambus, fasole, vinete, rosii, floare de banan, varza chinezeasca, diverse soiuri de ciuperci, papaya, mango, ananas, struguri, multe alte legume si fructe sunt folosite ca ingrediente in numeroasele feluri de mancare thailandeze. In bucataria traditionala thailandeza se gasesc ingrediente specifice, cum ar fi zaharul de palmier sau zaharul din nuca de cocos, otet din nuca de cocos, lapte de cocos sau suc din nuca de cocos verde. Din pacate in Romania nu sunt multe restaurante cu specific thailandez, dar daca vreti sa serviti mancare traditionala din aceasta tara, sigur veti gasi in Bucuresti un restaurant care sa aiba in meniu astfel de preparate. Pachetele de primavara (carne de porc tocata, varza, morcov, taietei de orez, sos dulce/acrisor de chil), Pachetele de primavara vegetariene (varza, morcov, taietei de orez, sos dulce/acrisor de chilli), supa TOM KHA GOONG (creveti, lapte de cocos, galangal, lemon grass, frunza de lamaie, ciuperci, chilli, lamaie, coriandru), Pasta de chilli si busuioc (carne de pui, vita sau porc, usturoi, ceapa, morcov, piper rosu, salota, pasta de chilli), Fructe de mare cu caju (creveti, calamari, surimi, midii, usturoi, morcov, ardei rosu, salota, cajú, pasta de chilli) iar ca desert orez negru cu crema de lapte si ou sau rambutan cu ananas si inghetata, sunt doar cateva din ofertele restaurantelor thailandeze din Bucuresti.
Restaurant Thai Siam
Restaurant Thai Siam – localul sta ascuns la buza strazii Mihai Eminescu si te conduce intr-o curte spatioasa. Proprietarii restaurantului avand o bogata si indelungata experienta in ceea ce inseamna Amazing Thailand & Exciting Thai Food au hotarat ca pentru a te prezenta corect in multitudinea de aparitii gastro din Romania si a respecta in…… Continuă lectura Restaurant Thai Siam