TwitterRssFacebook
CONTACT

Restaurant Spring Time

Restaurant Spring Time prin prima locatie aleasa a reprezentat un punct forte, aceasta fiind cea mai cunoscuta zona a capitalei –Piata Victoriei, poarta de intrare in Bucuresti si locul unde Guvernul Romaniei isi are sediul. Reactia pozitiva la acest concept, mod de servire, ambianta, diversitate si noutate a facut din Springtime un deschizator de drumuri acceptat si apreciat, care in anul 1994 incepe sa se dezvolte prin deschiderea altor locatii in puncte de interes ale capitalei.

Restaurant Spring Time prezinta conceptul fresh food ca o noutate pe piata romanesca, el urmand un curent care ia amploare cu mare succes in tarile occidentale. Conceptul se bazeaza pe dorinta oamenilor de a manca proaspat, sanatos si in acelasi timp de a fi serviti repede. Diversitatea de salate proaspete si faptul ca iti poti combina propria salata dupa gustul tau, prepararea tuturor produselor servite numai dupa comanda clientului si in fata acestuia, reprezinta atuuri pe care concurenta existenta pe piata romaneasca nu le poate intruni.

 

 

Piata Victoriei, Bl. A 6, parter
Str. Academiei nr. 3-5
Calea Floreasca nr. 113 B
Carrefour Colentina
Tel.021 230 44 96

 

Restaurant Spring Time

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Restaurante Bucuresti – zona Decebal | Goingout.ro - [...] Restaurantul Fast-Food Spring Time… ocupa locul, de cativa ani buni, desi s-ar parea ca exista un segment de clientela…

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *