Restaurant Trattoria del Tatoli

Restaurant Trattoria del Tatoli situat in zona Calea Victoriei, unde armonia si bogatia gusturilor, imbinate cu traditia bucatariei italiene si ospitalitatea specifica sangelui latin duc la o servire impecabila si ambianta distinsa. Restaurantul este simplu, curat, pe nuante de galben si rosu cu specific italian, mediteranean. Oricine ajunge sa cunoasca viata si traditiile italiene ramane impresionat. De mancare. De vin. De ospitalitatea autentica a italienilor. O calatorie culinara prin Italia.

Restaurant Trattoria del Tatoli organizeaza petreceri, seri speciale cu program artistic, ofera servicii de catering si este recomandat de catre clientii sai: va recomand sa incercati Carpaccio di pesce Spada – ingrediente: File peste spada, vinete, dovlecei, ulei masline; Imi place la Tatoli; elegant, intim si totusi casual….chiar un restaurant in care te simti relaxat. Mancarea delicioasa, preturile ok;

 

Calea Victoriei nr. 26
Tel.021 315 33 99
0724 77 66 55

 

Restaurant Trattoria del Tatoli

Un comentariu

 1. Buna ziua,

  Suntem o firma de distributie a ciupercilor Champignon si Pleurotus specializata pe segmentul HoReCa cu experienta si traditie pe piata.
  Ciupercile sunt origine Romania si provin de la membrii Asociatiei Nationale a Producatorilor de Ciuperci, iar marfa livrata la orice locatie din Bucuresti este insotita de factura si declaratie de conformitate.
  Se poate livra ciuperca de orice calibru, proaspata, in ladite de aprox. 3 kg, pe un palier orar stabilit de comun acord.
  Pretul este competitiv iar prospetimea este asigurata de livrari permanente.
  In aceasta perioada pretul pentru marfa livrata la locatia dvs. este de 7 lei + TVA / kg pentru ciuperca Champignon.
  Ciuperca Pleurotus se livreaza la caserola de 500 grame, la pretul de 5 lei + TVA / caserola.
  Pentru alte detalii si informatii va rugam sa ne contactati la tel. 0744 500 014.

  Cu stima,

  Banea Dan

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *