TwitterRssFacebook
CONTACT

Restaurant Indian Taj

Restaurant Taj este un nume de referinta pentru bucataria indiana din Bucuresti, fiind al doilea ca vechime dupa Barka Safron(care e de fapt un pub). De-a lungul vremii, restaurantul indian Taj a cunoscut perioade faste si mai putin faste, momente in care era singura optiune demna de luat in seama, dar si momente in care calitatea scazuse destul de mult. Acum il gasim intr-o perioada foarte buna, in care faca fata cu brio concurentei si chiar o depaseste in majoritatea cazurilor. Mancarea este foarte buna, putine ajustari ar fi necesare pentru a putea fi considerata excelenta, servirea este extraordinar de bine organizata si amabila, iar ambientul este de departe cel mai placut dintre toate restaurantele indiene din Bucuresti.

Impartit in doua sectiuni: in fata – salonul de nefumatori, decorat in nuante de rosu si auriu, placut si relaxant. Tapiterii cu elefanti, afise in stil Bollywood care anunta evenimente ce se vor desfasura in restaurant in viitor si masti sau felinare din lemn sculptat decoreaza peretii. In plus, la intrarea in restaurant, esti intampinat de o terasa acoperita, care in serile de vara poate fi o alegere cel putin inspirata.

Restaurant Taj este recomandat de catre clientii care ii trec pragul: O experienta reusita. Mancare gustoasa, atmosfera placuta si foarte important – berea la un pret absolut decent. Si credeti-ma, e nevoie de multa bere, mai ales daca va incumetati sa comandati vreun fel de mancare foarte picant.

127-131, 13 Septembrie ave
Tel: 021-410 18 20
www.tajrestaurant.ro

 

Restaurant Taj

1 Comment

  1. Noi am cautat un restaurant cu un specific indian. Recunosc ca am intrat pe un al site si acolo scria frumos despre mancare … dar se pare ca nu m-am informat suficient.
    Am luat niste prieteni si ne-am dus la restaurant. Servirea a fost groaznica. Mancarea – un singur fel ne-a placut dar si asa ne-a fost rau toata noaptea (ne-am imprietenit toti cu wc-ul).

    Nu recomand acest restaurant!

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *