TwitterRssFacebook
CONTACT

Restaurant Pescarus

 Restaurant Pescarus este amplasat într-un cadru natural de excepţie, în zona de nord a Bucureştiului, în Parcul Herăstrău, vă oferă posibilitatea petrecerii timpului dumneavoastra liber, profitând de mediul ambiant, servicii de calitate şi divertisment. Construit în anul 1938 de arhitectul Horia Creanga, restaurantul “Pescăruş” a constituit întotdeauna un punct de atracţie pentru protipendada bucureşteană.

Restaurant Pescarus are o capacitate de 840 locuri, dispuse astfel, în salonul restaurant 340 locuri organizate pe două nivele, salonul este dotat cu instalaţie de climatizare a aerului şi 500 de locuri pe grădina de vară ce oferă prin amplasamentul său, o deschidere superbă spre lacul Herăstrău. Astfel se pot organiza evenimente dintre cele mai diverse – nunti, aniversari, mese festive, evenimente corporate – receptii, conferinte, dineuri, cocktail-uri. De-a lungul timpului, restaurantul a fost onorat de prezenţa şefilor de stat ai României dar şi a multor celebrităţi.

 

Bd. Aviatorilor Nr. 1
Tel.021 230 46 40
www.restaurantpescarus.ro
contact@restaurantpescarus.ro

 

Restaurant Pescarus

 

1 Comment

  1. buna seara am si eu o problema cu oangajata de la bucatarie pe nume . alis are o datorie de 185 ron si nu dau de ea si vedeti ca , cara de acolo tot ce prinde.

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *