Restaurant Nicoresti

Restaurant Nicoresti situat in Str. Toamnei a fost recent renovat, salile de jos au fost destul de mult schimbate, renovate si innoite, cu mobila si decoruri ceva mai apropiate de cele ale zilelor noastre. Salile de sus au ramas foarte traditionale, cu un aer din alte vremuri. Meniul e imens la Nicoresti, cu de toate, si cu mancare gatita si cu feluri traditionale si cu bucatarie internationala, au chiar si meniuri vegetariene.

Restaurant Nicoresti este recomandat chiar de catre clientii sai : Saramura de crap exceptionala, am incercat-o ieri. Tortul casei, cu ciocolata si nuca, de asemenea foarte bun. Cele mai multe preturi intre 10 si 20 de lei, asa ca iesi sub 50 de lei de persoana pentru o masa cu aperitiv, fel principal si desert. Recomand.; este cel mai bun restaurant din bucuresti, am mancat cele mai bune bunatati am mai mancat si cea mai buna inghetata.Recomand oricui restaurantul Nicoresti.

 

Str. Toamnei nr. 14
Tel.: 021 211 24 80
211 13 34

 

Restaurant Nicoresti

Un comentariu

  1. O BOMBA ORDINARA DE MAHALA!!! RUSINE!!!
    Este frumos ce se povesteste aici despre ciorbe, tocanita si alte bucate “ca la mama acasa”, insa eu voi relata altceva. Aseara am fost cu un amic sa luam masa de seara la cunoscutul Nicoresti, unde chiar dupa ce am luat loc atentia ne-a fost atrasa de un personaj, altminteri cica client cunoscut al localului, aflat intr-o extrem avansata stare de ebrietate, care facea eforturi serioase sa “socializeze” cu ceilalti clienti prin injuraturi, comentarii de mahala, cuvinte jignitoare adresate personal celorlalti clienti si schimonoseli faciale asociate de gesturi triviale. Doua perechi la mese diferite si trei doamne la alta masa au decis sa paraseasca prematur localul. Din acel moment atentia acestui derbedeu s-a concentrat asupra noastra. Rugamintile mele adresate personalului sa-l convinga pe scandalagiu sa plece acasa au fost in zadar, iar la scurt timp s-a ajuns la un conflict direct corporal, cu greu controlat de mine si de un chelner. La cateva minute a sosit un echipaj de politie, format din 4 politisti. Show-ul a continuat cu acestia, si ei primind aceeasi portie de trivialitati si injuraturi. Iar totul s-a terminat cu rugamintea politistilor ca NOI sa parasim localul pentru a-l nu mai provoca pe golanul scandalagiu. Personalul nici macar nu s-a scuzat, iar eu le-am promis ca nu mai calc pe acolo toata viata. Halal Politie, halal Nicoresti.
    O BOMBA ORDINARA DE MAHALA!!! O RUSINE!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *