TwitterRssFacebook
CONTACT

Restaurant Itadaki Sushi

La Restaurant Itadaki Sushi puteti privi la ceea ce ati ales sa mancati. Bucurati-va de culori, de calitatea vizibila a pestelui proaspat, a fructelor de mare, a carnii de pui sau de vita, a fructelor si legumelor. Veti savura minutele de nerabadare, ca atunci cand urmeaza sa vi se intample ceva emotionant si rar. Foarte repede veti fi invadati de cele mai sofisticate senzatii.

Restaurant Itadaki Sushi  va ofera faimoasele role maki, nigiri, pachetele cu o diversitate de ingrediente, carne de vita, fructe de mare, dorada regala preparata in stil japonez, supe, inghetata japoneza si multe alte bunatati  pregatite migalos de catre bucatari – vedete. Pestele crud de cea mai buna calitate si ingredientele fine se transforma intr-o provocare senzuala, puternica. O cultura prea putin cunoscuta pe meleagurile noastre vine sa se dezvaluie. Va vor ajuta in aceasta experienta cateva masuri de sake si berea aparte adusa direct din Japonia.

Strada Banu Andronache nr. 33
Bucuresti , Sector 1 , Romania
0749 979 521
www.itadaki-sushi.ro

Restaurant Itadaki Sushi

1 Comment

  1. ohayo!!BUNA ZIUA! IN CAZUL IN CARE AVETI NEVOIE DE AMBIANTA MUZICALA IN SPECIAL EVERGREEN NU EZITATI SA INTRATI PE PAGINA MEA DE FACE SI MA PUTETI CONTACTA LA NR 0767894731 PT O EVENTUALA COLABORARE IN FORMULA DE 5 PERSOANE ,3 SAU DUO.VA MULTUMESC!!!! HORIA.https://www.facebook.com/horia.sidorof?ref=tn_tnmn! ghenki? ps: am lucrat in japonia hokkaido kushiro city and wakkanai!!!!!!!

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *