TwitterRssFacebook
CONTACT

Restaurant Haru

In multitudinea de restaurante din Centrul Vechi, a aparut  nou local cu specific japonez, numit Restaurant Haru. Axat pe bucataria japoneza, Haru aduce simplitate si rafinament in cea mai populata zona a Bucurestiului. Meniul este gandit in totalitate spre bucataria japoneza si aduce preparate traditionale in retete unice, oferind un gust autentic al preparatelor japoneze, o servire placuta si preturi rezonabile.

Atmosfera prietenoasa si relaxata domina contextul localului, iar toti cei pasionati de sushi, wasabi, fructe de mare si alte specialitati japoneze sunt invitati in fiecare zi sa deguste mancarea oferita de Restaurantul Haru.

Restaurant Haru

 

Str. Franceza 24

Telefon: 0725155255

ww.haru.ro

1 Comment

  1. ohayo!!BUNA ZIUA! IN CAZUL IN CARE AVETI NEVOIE DE AMBIANTA MUZICALA IN SPECIAL EVERGREEN NU EZITATI SA INTRATI PE PAGINA MEA DE FACE SI MA PUTETI CONTACTA LA NR 0767894731 PT O EVENTUALA COLABORARE IN FORMULA DE 5 PERSOANE ,3 SAU DUO.VA MULTUMESC!!!! HORIA.https://www.facebook.com/horia.sidorof?ref=tn_tnmn! ghenki? ps: am lucrat in japonia hokkaido kushiro city and wakkanai!!!!!!!

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *