TwitterRssFacebook
CONTACT

Restaurant Caru cu bere

Restaurant Caru cu bere este unul dintre putinele locuri ale Bucurestiului unde parca nu s-a schimbat nimic, iar arhitectura aminteste celor care-i calca pragul de ce Bucurestiul a fost considerat odata Micul Paris. Pe langa berea fabricata dupa o reteta originala secreta, Restaurantul Caru cu Bere este faimos si pentru cele mai gustoase specialitati culinare traditional romanesti.  Locatia face parte din categoria restaurant-muzeu, toate elementele decorative sunt din secolul al XIX-lea: lambriuri, picturi, candelabre, sculpturi din lemn pana la scaune.

 

Construit in stil gotic, restaurantul iti aminteste, fara sa vrei, de anumite berarii din centrul Munchen-ului. Faima castigata de-a lungul timpului se datoreaza nu numai berii speciale care se serveste aici, la tap sau la halba, ci si preparatelor culinare cu specific romanesc. Restaurantul dispune de beraria propriu-zisa de la parter, inzestrata cu mai multe saloane si balcoane – multi clienti prefera aceste balcoane pentru a admira spectacolul animat al localului – si de crama, unde seara se produc diferite orchestre si solisti de muzica populara. Dintre produsele specifice se cuvin amintite: crenvursti cu hrean, patricieni, carnati oltenesti, pui la frigare, mici cu ardei iute, sarmalute cu mamaliguta, tochitura, pui cu sos dobrogean si altele. Alaturi de bere se pot servi si vinuri din principalele podgorii romanesti. Cu siguranta ne vom petrece clipe de neutat intr-un asemenea loc.

 

Strada Stavropoleos, nr. 5

Telefon:  021 313 75 60; 0726 282 373

rezervari@carucubere.ro

www.carucubere.ro

Restaurant Caru cu bere

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *