Restaurant Avalon situat in cadrul hotelului Howard Johnson, deschis in 2004 ca unul dintre primele restaurante fusion din capitala, se mentine in continuare in avangarda restaurantelor bucurestene prin preparatele inovatoare pe care le ofera oaspetilor. Tendintele culinare in cele mai sofisticate restaurante ale lumii s-au schimbat, iar bucatarul-sef Henrik Sebok si echipa lui de la Avalon le urmeaza indeaproape, de data aceasta folosind metode de gatit inedite, cum ar fi gatitul in vacuum, la temperaturi foarte scazute, care pastreaza intacte toate proprietatile ingredientelor dar permite un joc mai spectaculos la nivelul texturilor. Elementele care compun noile preparate sunt combinate cu multa imaginatie in formule culinare elaborate, rezultatul fiind unul inovator, neconventional, fantezist. Ingredientele folosite sunt toate de cea mai buna calitate si alese cu mare grija. Rafinamentul culinar este sustinut de prezentarea spectaculoasa a preparatelor.
Restaurant Avalon va ofera si ocazia de a organiza evenimente de neuitat: nunti, botezuri, mese festive, aniversari, petreceri private, cat si evenimente corporate: petreceri de firma, dineuri, cocktail-uri, receptii.
5-7 Calea Dorobantilor (Howard Johnson Grand Plaza)
Tel : 021-201 50 30
Fax: 021- 201 18 88
http://www.hojoplaza.ro/avalon.htm