TwitterRssFacebook
CONTACT

Restaurant Waterloo

Restaurant Waterloo, situat in zona Foisorul de Foc, intr-un mediu intim si special, va asteapta sa savurati unele dintre cele mai interesante exemple de bucatarie specifica, preparate dupa retete preluate direct de la sursa. Pe fundalul muzicii interbelice in surdina, fie ca doriti sa gustati o mancare aparte sau doar sa va bucurati simturile cu unul dintre sortimentele de bere belgiana importata, Waterloo va poate purta atat peste granite cat si inapoi in timp.

Restaurant Waterloo este caracterizat de cei care ii trec pragul: Decor foarte original si placut. Muzica: jazz – agreabil. Serviciu ok dar cam lent cand e inghesuiala. Felurile sunt excelente, variate, uriase si absolut autentice (am calatorit in Belgia). Berile belgiene sunt propuse la un pret rezonabil, ca si restul meniului (conteaza mult in perioada de criza). In concluzie: un loc deosebit si de recomandat.

188 Traian Str.
Tel :021-320 35 88
Open daily :12:00-02:00

 

Restaurant Waterloo

 

1 Comment

  1. BUNA ZIUA! IN CAZUL IN CARE AVETI NEVOIE DE AMBIANTA MUZICALA IN SPECIAL EVERGREEN NU EZITATI SA INTRATI PE PAGINA MEA DE FACE SI MA PUTETI CONTACTA LA NR 0767894731 PT O EVENTUALA COLABORARE IN FORMULA DE 5 PERSOANE ,3 SAU DUO.VA MULTUMESC!!!! HORIA.

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *