Restaurant Vecchio 1812

Langa Hanul lui Manuc, descoperim o noua locatie, un restaurant nou in Centrul Vechi, un loc absolut superb si o pata de eleganta in balciul din buricul istoric al Bucurestiului. Restaurant Vecchio 1812 e locul ideal pentru cine romantice, pentru iesiri fandosite intr-un spatiu decorat la patru ace.

Aflat pe strada Covaci, cale care ne e tare draga pentru simplul motiv ca arata a strada europeana si pentru ca aici se gasesc multe alte locuri cu staif, Vecchio 1812 este un restaurant pe care clar vi-l recomandam. E destul de scump, nu e genul de loc in care sa servesti pranzul in fiecare zi, dar la ocazii nu ezitati sa mergeti aici. Restaurant elegant,  in nuante de alb murdar cu scaune in acelasi ton cromatic, un spatiu invadat de lumina si cu un tavan care iti cere sa stai cu privirea-n sus, Vecchio 1812  este o dovada ca decorul chiar iti poate influenta starea. Pe langa decor si semnificatie istorica, Vecchio are un meniu cu preparate mediteraneene foarte bune.

O seara speciala, intr-un local elegant si cu mancaruri mediteraneene, ne va scoate din cotidian, separandu-ne pentru ceva timp de problemele de peste zi.

Restaurant Vecchio 1812

Strada Covaci, nr.  16

Telefon: 031 430 95 77

Email:  1812@vecchio.ro

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *