Restaurant Tripoli

Restaurant Tripoli va va cuceri prin atmosfera eleganta, distinsa, mancaruri diversificate intr-o maniera originala si pregatite special pentru dumneavoastra de maestrii bucatari in arta culinara libaneza. Prin atmosfera eleganta, distinsa, mancaruri diversificate intr-o maniera originala si pregatite special pentru dumneavoastra de maestrii bucatari in arta culinara libaneza. Restaurantul va ofera mancaruri traditionale libaneze, dupa parerea multor specialisti cea mai renumita si mai sanatoasa bucatarie din lume. Aici se combina perfect emotia si exotismul aromelor orientale cu o aroma de neuitat.

 

Restaurant Tripoli organizeaza petreceri private si alte evenimente speciale din viata dumneavoastra : nunti, botezuri, cununii, mese festive, aniversari, evenimente corporate – dineuri, intalniri de afaceri, petreceri de firma.

 

 

Str Calea Calarasi 90
021-323 22 20
0721.64 79 93
www.tripoli.ro
tripoli@tripoli.ro

 

Restaurant Tripoli

6 comentarii

 1. Excelent restaurantul! Mancarea super, servirea foarte buna si dansatoareledin weekend te incanta pur si simplu. Eumi-am serbat ziua acolo si a fost extraordinar de frumos. Voi mai repeta experienta!

 2. Repeta, ca e buna si consecventa, dar mancare libaneza foarte gustoasa gasesti deopotriva la restarant El Bacha si la Four Seasons.

 3. Intr-adevar, foarte buna mancarea la Tripoli, dar mai ales atmosfera din weekend. Am fost sambata trecuta si a cantat Jamal, un cunoscut cantaret arab, foarte frumos, atmosfera super!! Recomand cu incredere!!!

 4. Ptiu, chiar ca am trait s-o aud si p-asta…….
  daca si la tripoli e mancare libaneza… poate tiganeasca :))
  Mancati oriunde, numai acolo nu! N-are niciun gust si ospatarii sunt scarbosi si aroganti.

  1. de acord cu Miruna.
   Mai este mult pana cand Tripoli va ajunge la standard, si nu pt ca nu se poate ci pt ca nu stiu ce vor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *