TwitterRssFacebook
CONTACT

Restaurant Monte Carlo

Restaurant Monte Carlo este una din atractiile Parcului Cismigiu din Bucurestiul de alta data de pe malul lacului. Construit de arhitectul Ion Mincu, restaurantul a fost bombardat in timpul razboiului, iar in prezent a fost restaurant, pastrandu-i-se atat arhitectura, cat si numele.
Intr-un cadru si o atmosfera deosebita, este locul potrivit pentru a manca dupa o plimbare prin parc. Elegant, restaurantul ofera produse de calitate la preturi bune. Portiile sunt indestulatoare si in plus te poti bucura de privelistea lacului.

 


Restaurant Monte Carlo este un local minunat cu ospatari vioi si dinamici care nu te lasa sa astepti si tin cont de regula clientul nostru, stapanul nostru, cu bucatari de elita care fac o mancare delicioasa. Interiorul acestui restaurant ce este amenajat cu mult gust, are o ambianta placuta atat pentru mese festive cat si pentru o seara romantica in doi. Muzica de orchestră şi dansul completează reflecţia luminilor pe apă şi întunericul serii într-o abianţă romantică

 

Bdul. Schitu Magureanu nr. 23
Tel.021 313 13 44

 

Restaurant Monte Carlo

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *