Restaurant La taverna La Calinescu

Restaurant La taverna La Calinescu situat in zona Tineretului, este un loc pe care il descoperi din intamplare, il afli de la prieteni sau cunoscuti. Este deja cunoscut, in toata lumea, locurile in care mananci cel mai bine si in care esti cel mai bine tratat sunt localurile de familie. De obicei sunt putine si in general sunt ascunse, tocmai de aceea satisfactia este deplina.

 

Restaurant La taverna La Calinescu organizeaza si evenimente – nunti, botezuri, aniversari, mese festive. Clientii spun despre acest restaurant astfel : Au un plus mare : mancare f f buna, multa, si ieftina. Localul f plin si se extind in fiecare an. Recomand faimosul quesadilla, un fel de mancare compus din focaccia umpluta cu pui, ceapa si cascaval cu garnitura de cartofi cu rozmarin si sos, la pretul de 22 lei. Portia e asa mare incat mananca lejer 2 persoane din ea.

Strada Piscului nr. 16 (colt cu Bd. Tineretului), sector 4
Telefon: 021 331 07 50
0788 47 27 25

 

Restaurant La taverna La Calinescu

Un comentariu

  1. Din pacate trebuie sa mentionez faptul ca personalul care serveste impreuna cu managerul de locatie sint de o factura slaba ca si plus acolo este mincarea de buna calitate (multumiri bucatarului(lor)dar cam atit parcare lipseste cu desavirsire iar personalul de la pregatire profesionala pina la servirea la masa practic nu au managerul de restaurant practic nu are ce cauta in domeniul asta de la modul de gindire in jos sau in sus nu este potrivit nu detine cunostinte de manager un om simplu cu vb multa si fara continut vizavi de o situatie creata intre client si personal restaurant cum spuneam vb numai domnia sa cu putine cuvinte in vocabular si foarte multe defecte profesionale de la a stapini (cunoaste )sensul cuvintului dialog pina la a face diferenta intre clienti permaneti si cei ocazionali dinsul este pe linga meserie se bazeaza pe clienti noi dar pina si accest lucru il dezavantajeaza ptr ca in zilele noastre exista intodeauna o a 2 a optiune si asta se vede si in restaurantul pe care dupa parea mea il managerizeaza foarte deficitar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *