TwitterRssFacebook
CONTACT

Restaurant La Dud

Restaurant La Dud este situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, in Zona Rosetti, reinvie spiritul boem al Bucurestiului de alta data.Acest dud, o adevarata efigie a locului, aduna de peste 180 de ani sub crengile sale, povesti nenumarate, de viata, de dragoste, bucurii dar si secrete. Si azi el continua sa ne astepte pe fiecare, cu mic, cu mare, sub crengile sale sa aflam povestile romantate din timpurile de alta data si, de ce nu, sa ne descoperim propriile povesti, devenind astfel personaje in anturajul batranului si inteleptului dud.Rafinamentul, eleganta, atmosfera speciala si unica ale acestui loc sunt date de zonele cu specific diferit – Separeul Verde, Salonul principal, Gradina a la Francoise, acoperita si incalzita iarna.

Bucataria aduce cele mai rafinate preparate gastronomice internationale, armonios imbinate cu bucatele traditionale romanesti, toate preparate din cele mai proaspete ingrediente, neaditivate.Specificul casei este carnea de curcan, preparata in multe si savuroase feluri: Frigaruia Morgan, File de curcan cu sparanghel, chiftelute Morgan etc.
Tortul White Duchess, o imbinare elaborata si perfecta de finete, racoare si gust, reprezinta si el atractia musafirilor Morgan la Dud. Barul ofera o gama variata de bauturi, de la taria fina a L’essence de Courvoisier, vinurile alese cu aroma nobila din cramele Bazilescu si tuica Zetea, la berea blonda, nefiltrata sau neagra, in sistem de self service si limonada speciala cu menta, lime si alte ingrediente intr-o combinative inedita, marca Morgan la Dud.

 

Str. Sperantei nr. 7
Tel: 0752 700 300

Restaurant La Dud

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *