Restaurant Food and Travel – Greek Fish Tavern

La Greek Fish Tavern vei simţi savoarea celor mai delicioase preparate tradiţionale autentice, într-o atmosferă grecească îmbietoare. Poti incerca  peştele rumenit la grătar şi bine condimentat sau gustul exotic al calamarilor prăjiţi, preparaţi cu atenţie de un bucătar grec profesionist. Dacă nu ai descoperit până acum ce comori culinare ascund marile, este timpul să te aventurezi la o porţie de scoici saganaki sau un mix de fructe de mare, la preţuri accesibile.

Restaurant Food and Travel – Greek Fish Tavern il gasesti in Centrul Vechi, cum vii pe Smardan, dinspre vechiul sediu al Bibliotecii Nationale.  Food and Travel este numele unui  concept, care va cuprinde, pe langa restaurant, un magazin aflat in constructie. Restaurantul este promovat de firma Christian Tour, care s-a gândit să facă un periplu culinar prin bucătăriile lumii, în încercarea de a promova  serviciile de turism prin oferirea posibilităţii de a degusta din bucătăria tradiţională a unei anumite ţări sau regiuni.

Str. Smardan, nr.7

Bucuresti , Sector 3 , Romania

Restaurant Food and Travel – Greek Fish Tavern

Un comentariu

  1. Un loc in care cu siguranta nu ma voi mai intoarce. Chiar daca mancarea a fost in regula, serviciile ma fac sa spun “pas” acestui restaurant. Mai ales ca nu este singurul cu specific grecesc din Bucuresti. Am dejunat inauntru, in ambianta unui Economy class (asa este amenajat restaurantul, ca un avion). Scaunele inghesuite (nu cred ca am auzit pe nimeni fiind incantat de modul in care mananca in avion), am stat cu paltoanele aruncate te miri pe unde deoarece nu exista cuier iar personalul nu incearca sa iti gaseasca un loc pentru asa ceva. Mai mult, abia te baga in seama, raspunsuri monosilabice la intrebarile clientului, incurcat comenzile, nici vorba sa treaca la vreun moment dat sa intrebe “mai doriti ceva?”. Locul miroase puternic a mancare, pentru aerisire se deschide usa iar locul fiind mic se face frig imediat, pozele felurilor de mancare din meniu nu coincid mereu cu ce ti se serveste in farfurie. Un alt dezavantaj – nu se poate plati cu cardul, ci doar cash (in centrul vechi, unde este plin de turisti care nu umbla cu cash). Atat eu cat si grupul de prieteni cu care am fost, am plecat de acolo neplacut impresionati si ne impartasim experienta deoarece nu vrem sa o mai parcurga si altii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *