Restaurant Divan

Plasat in Centrul vechi pe strada Franceza, Restaurant Divan este un local ce se evidetiaza  prin decor si rafinament de restul optiunilor din jur. De la intrare remarcam motive turcesti pe care un ochi critic le poate identifica ca fiind autentice. Salvari, papuci cu varf intors, perne decorate generos si arome exotice te integreaza in atmosfera celor o mie si una de nopti.

La parter, inclusiv pe terasa, predomina un  aer european, cu mese adaptate nevoilor obisnuite, in  schimb,  etajul te invaluie cu totul intr-un decor oriental, in mare parte datorita perdelelor cu ciucuri si a stelelor de lumina proiectate pe pereti. Muzica este in ton cu atmosfera, mancarea delicioasa si preturile de nivel peste mediu, insa justificabile in raport cu efortul depus in a respecta cat mai bine traditia culinara si atmosfera ce ne inconjoara.

Ceaiul turcesc este de fapt esenta de ceai la pahar foarte mic. Meniul de la Restaurant Divan este o colectie vasta de gustari, pite umplute cu tot felul de bunatati,  supe, kebap, frigarui si alte specialitati din carne. Cataiful este desertul perfect pentru a desavarsi o adevarata experienta culinara cu specific turcesc.

 

Restaurant Divan

Strada Franceza, nr. 46

Telefon: 021 312 30 34

www.thedivan.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *