TwitterRssFacebook
CONTACT

Restaurant Coltul Verde

Restaurant Coltul Verde, cu specific libanez situat foarte cochet la etajul 2 al Plaza Romania isi invita oaspetii sa incerce diferite specialitati din bucataria libaneza. Bucataria Orientului Mijlociu este cunoscuta in lumea intreaga si apreciata pentru bogatia si rafinamentul ei, bucataria libaneza fiind cea mai interesanta dintre toate. De aceea restaurantul Coltul Verde va propune o experienta culinara unica bazata in special pe ierburi aromate, pe condimente deosebite si pe prospetimea ingredientelor. O masa obisnuita incepe cu mezze, o selectie de portii de dipuri, muraturi, salate si gustari urmand apoi felul principal ce este compus in general din fripturi servite cu paine sau orez picant.

 Restaurant Coltul Verde are o capacitate de 44 de locuri in interior plus o terasa racoroasa pe timpul verii cu o capacitate de 32 de locuri si va asteapta sa-i treceti pragul dupa o lunga sesiune de shopping sau daca va este pofta de delicioasele preparate libaneze.

 

Mall Plaza Romania

Tel.: 021/3190454

Restaurant Coltul Verde

1 Comment

  1. Coltul verde cu … GINDACI MARO de 2 cm care se plimba pe masa.
    Am fost azi (30.11.2012) prima data acolo (mai mincasem la alte restaurante cu specific libanez). In timp ce studiam meniul apare un gindac, care coboara pe perete (eram la masa din colt, linga dozatorul de sucuri – se vede ni poza 1 de mai sus) si apoi traverseaza masa in diagonala. I-am facut doua poze si ne-am ridicat sa plecam. Totul s-ar fi terminat aici, daca un negricios cu ochelari care facea pe chelnerul nu hotara ca e timpul sa se bage in seama. Ne intreaba ce nu ne-a placut, ii raspund „gindacul de pe masa” la care el devine nervos: ca nu e nici un gindac (adica eu mint); ii arat poza: acum nu crede ca poza e facuta acolo (adica am venit cu poza din alta parte?!?). A refuzat sa cheme un sef, a refuzat sa imi dea numarul de la protectia consumatorului (care trebuie sa fie afisat la vedere, conform legii) si a inceput sa zbiere sa ies afara ca am venit sa ii sperii lui clientela. Fie ca el, afara incep sa sun sa dau de protectia consumatorului. Vazind ca insist, apare o persoana care se recomanda „managerul”, cu o atitudine impaciuitoare. A auzit toata discutia din spate (dar nu s-a grabit sa vina) i-am aratat poza si a recunoscut ca e de la ei, dar ca nu e vina lor, ca gindacii sint de la mall, ca e plin mall-ul, degeaba fac ei dezinsectie de doua ori pe saptamina.

    Atmosfera si calitatea serviciilor: mai trebuie spus ceva?
    Calitatea preparatelor: nu am ajuns pina acolo.

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *