TwitterRssFacebook
CONTACT

Restaurant Angelique

Restaurant Angelique situat in zona Mantuleasa, intr-o cladire cu un profund caracter istoric, se distinge prin ambianta intima a interiorului, intregita de varietatea specialitatilor culinare si a bauturilor fine si va invita intr-un cadru plin de rafinament si eleganta. Veti fi placut surprinsi de cele 2 saloane ale restaurantului. Primul salon te ademeneste cu atmosfera nostalgica a micului paris, fiind perfect pentru o cina romantica la lumina lumanarilor. Al doilea salon se remarca prin posibilitatea organizarii unor petreceri restranse, a unui pranz sau a unei cine romantice, o petrecere privata.

Restaurant Angelique cuprinde in meniul restaurantului specialitati culinare din bucataria internationala dar si romaneasca, precum si cea moldoveneasca, de la bulz ardelenesc, ciorba de fasole cu afumatura pana la coltunasi Angelique, toate acestea va vor face sa nu regretati alegerea facuta. De asemenea, bucatarii nostri cu talent si imaginatie gastronomica creeaza meniuri specifice in functie de dorintele clientilor la mesele festive.
Masa trebuie neaparat stropita cu unul dintre vinurile aflate in selectia Angelique, toate provenind de la renumite podgorii romanesti.

 

Str. Mantuleasa nr 6
Tel :021-327 25 23
Fax:021-326 67 01
Open daily:12:30-01:00
www.arestaurant.ro

 

Restaurant Angelique

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *