TwitterRssFacebook
CONTACT

Restaurant Mamma Leone

Restaurant Mamma Leone , situat pe strada Povernei, este un restaurant cu specific pescaresc, insa in meniul sau bogat puteti regasi si preparate traditionale romanesti si internationale. Casa care gazduieste restaurantul este foarte frumoasa insa gradina este cu totul spectaculoasa si plina de vizitatori din primavara pana toamna tarziu. Exista suficienta verdeata, iar totul acoperit de umbrele imense si umbrit, facand sederea aici absolut minunata. Ambianta este foarte reusita atat pe terasa, cat si in restaurant. Si nu vorbim acum atat de decor, cat de muzica italieneasca ce se aude in surdina si reuseste imediat sa binedispusa comesenii. Mai ales atunci cand este servita alaturi de un vin bun.

 

Restaurant Mamma Leone gazduieste si evenimente speciale, perfect amplasate in frumoasa gradina de vara – nunti, botezuri, mese festive, aniversari, evenimente corporate – petreceri de firma, receptii, cocktail-uri.

 

Str. Povernei, nr 22
telefon: 0724.417.497
0743.072.008

 

Restaurant Mamma Leone

 

e37aa474ceb53689bf1c64359563fb65
Share

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>